Automatizovani hoteli

Obezbedite internet tehnologiju odjave samostalnih gostu za automatizovane samouslužne hotele svih vrsta i veličina.● Zamena ključeva kao rešenje za kontrolu pristupa za sezonske putnike zasnovana na cloud tehnologijama je bolja investicija nego što mislite.

● Obezbedite modernu tehnologiju za prijavu i odjavu samouslužnog gosta, poboljšavajući iskustvo gosta jednim jednostavnim sistemom bez kartice za automatizovane samouslužne hotele svih vrsta i veličina.

Automatizovani hoteli - karakteristike


Pametna recepcija 24/7

Prevaziđite očekivanja gostiju uz minimalnu radnu snagu. Davaoci usluga kratkoročnog boravka sada mogu da definišu datum i vreme prijave i odjave za svoje goste, i na taj način pojednostavljuju putovanje i omogućavaju sveukupno digitalno iskustvo bez ključa.


Upravljajte sa bilo koje lokacije

Upravljajte svojim hotelom uvek i svugde. Dostupno u cloud tehologijama i na bilo kom uređaju. Sada Vaše osoblje može raditi potpuno nevezano za objekat. Promenite cene i dostupnost u pokretu i transformišite iskustvo gostiju.


Analizirajte prihod i podatke

Definišite ciklus obračuna, razumite kada su Vaša najprometnija vremena i kada je pogodno vreme da, na primer, organizujete besplatan događaj koji gradi Vašu zajednicu sa prikupljenim podacima generisanim u aplikaciji.


Laka integracija

Uslužna platforma je povezana sa cloud tehnologijama, da biste bili ispred tržišnih trendova, povezani ste sa željenim RMS rešenjima.