Hotelska rešenja

All-inclusive rešenja za kontrolu pristupa prilagođena potrebama Vašeg hotela.


Širok asortiman proizvoda SALTO pokriva svaki kutak spektra kontrole pristupa, od prostorija za osoblje do upravljanja sobama za goste. To je sistem kontrole pristupa za hotelski sektor sa neviđenom fleksibilnošću.

Sobe za goste

Bežične elektronske hotelske brave

Pametne, sigurne i jednostavne za instalaciju - premium hotelskim elektronskim bravama SALTO-a nije potrebno ožičenje i pružaju bežično umreženo rešenje zaključavanja sa modernim karakteristikama, bez žrtvovanja sigurnosti ili dizajna.

Usluge za goste

Rešenja za gotovo svaku pristupnu tačku.

SALTO poznaje hotelijerstvo i razume da je to više od samog upravljanja sobama za goste. Zbog toga smo dizajnirali kompletan asortiman proizvoda posebno stvoren za ovu granu industrije. Njegov razvoj bio je usresređen na pružanje hotelima najvišeg nivoa udobnosti, lakoće i kontrole, omogućavajući im da pruže izvanredno iskustvo svojim gostima.

Prostorije za osoblje

Sigurnosna vrata za pametniju kontrolu pristupa

Osiguravajući mir za goste, SALTO ne samo da kontroliše i obezbeđuje njihove sobe, već se takođe može koristiti za upravljanje svim vratima koja koriste osoblje, posetioci i dobavljači. Mi pružamo potpunu kontrolu nad tim ko može pristupiti čemu, kada i gde u celom objektu, a može se i integrisati sa CCTV-om, alarmom, radnim vremenom i ostalim sistemima, ako je potrebno.