Salto Neo elektronski cilindri


Pametni cilindar brave.
Najsavremenija tehnologija bežične kontrole pristupa.

Kompaktni SALTO Neo cilindar dizajniran je za vrata kod kojih postavljanje elektronske rešetke nije moguće ili je potrebno i može se instalirati na standardna vrata, servere, kapije, ormare, električne prekidače, klizna vrata i još mnogo toga. Dostupan je u širokom asortimanu modela koji odgovaraju gotovo svim vrstama vrata širom sveta - od Evrope do Skandinavije, od Azije do Amerike i Australije.

Tehnologija SALTO Neo cilindar omogućava da kupce, operatore sistema i instalatere upoznamo sa novim iskustvima i da povežemo pristupom bez ključa. SALTO Neo cilindar ima više funkcionalnosti, omogućavajući preduzećima da se povežu na svoju lokalnu mrežu putem napredne SVN ili cloud tehnologije pomoću SALTO X platforme za upravljanje pristupom u cloud-u.

Ova elektronska cilindrična brava odgovara svim vratima u bilo kojoj zgradi i pruža elektronsku platformu za zaključavanje jednostavnu za upotrebu koja integriše sve potrebe fizičke sigurnosti putem pametnih, bežičnih i baterijskih pametnih cilindara, pružajući operaterima sistema sve najnovije informacije o korisničkom pristupu za gotovo sva vrata u objektu.

Karakteristike elektronskog cilindra brave


100.000 do 130.000

operacije otvaranja


Modularan dizajn

kompatibilan sa svim tržišnim standardima i modelima


4 x LR1

izvor napajanja


Pametan ključ

RFID, NFC i BLE


-20ºC / +55ºC

uslovi životne sredine


IP66

vodootporna sa velikom izdržljivošću

Završne boje

Čitač: crna i bela
Kvaka: nerđajući čelik, sjajni nerđajući čelik, antikni mesing, satenski mesing, polirani mesing, crna

Veličina


Priče

Paleta cilindara SALTO Neo nudi rešenje za svaku aplikaciju kontrole pristupa


Komercijala

Praveći revoluciju u kontroli pristupa u velikom broju industrija i aplikacija - od kancelarijskih i industrijskije zgrada, Vlade, zabavnih i sportskih objekata - SALTO nastavlja da bude vodeći u industriji rešenja za elektronsko zaključavanje na tržištima širom sveta. Efikasno koristi prirodna kretanja različitih grupa korisnika unutar i preko pojedinačnih područja objekata, kao što su prihvatni prostori, proizvodni prostori, parkirališta, kancelarije, podovi ili same zgrade, kako bi se na neupadljiv način maksimalno povećala sigurnost.

Edukacija

SALTO je razvio paket rešenja za kontrolu pristupa za obrazovanje koji uravnotežuje sigurnost sa pristupačnošću i naprednu tehnologiju uz pristupačnu cenu. Ugradnjom elektronike visokih performansi u kontrolu pristupa u infrastrukturi na univerzitetima, fakultetima, školama, istraživačkim i razvojnim institutima, akademijama, vrtićima i sličnim organizacijama, mogu se zaštititi ljudi, imovina i zgrade. Takođe, tako se istovremeno prave objekti svetske klase koji privlače studente i donose prihode.

Transport

SALTO rešenja se koriste širom sveta u aerodromima, železničkim, metro i autobuskim stanicama, lukama, skladištima i distributivnim centrima. Postavite prava pristupa koja prave razliku između javnih, polujavnih i zabranjenih područja za raznolike zgrade i lokacije i modifikujte ih prema potrebi kako biste ažurirali ko i kada ima pristup različitim kancelarijama, lokacijama i objektima u čitavom sistemu upravljanja prevozom.

Zdravstvo

SALTO može pružiti zdravstvenim ustanovama sigurna i fleksibilna rešenja za kontrolu pristupa koja pomažu u zaštiti pacijenata, osoblja, posetilaca i imovine. Lako razlikujte ko, kada i koliko dugo ima pristup različitim mestima kao što su: odeljenja za hitne slučajeve, sobe za pacijente, apoteke, ordinacije, kancelarije za osoblje itd. Ove pametne tehnologije se mogu koristiti i u oblastima sa velikim prometom, uključujući parking zone, hitne i javne glavne ulaze itd.

Poslovni prostor

Zajednički radni prostori predstavljaju posebne bezbednosne i operativne izazove za vlasnike i menadžere, te potrebu da se krajnjim korisnicima pruži besprekorno iskustvo kontrole pristupa. Zajednica radnog prostora ima kontinuirano menjanje članstva koje dolazi i odlazi u skladu sa različitim rasporedima. Ali što bi bilo gotovo nemoguće upravljati pomoću mehaničkih tastera, prilično je lako pametnim, sigurnim, bežičnim i mobilnim rešenjima kompanije SALTO.

Hotelijerstvo

SALTO Systems isporučuje najsavremenija rešenja za elektronsku kontrolu pristupa bežično i bez ključa u hotelijerstvu. Naša inovativna i pouzdana rešenja za elektronsko zaključavanje poboljšavaju iskustvo gostiju, upravljanje hotelom, dizajn i bezbednost za hotelske sobe, apartmane, sastanke i još mnogo toga. Naša tehnološka stručnost je evoluirala do vodeće pozicije u cloud tehnologiji i u rešenjima za mobilni pristup za hotelijerstvo. SALTO rešenja za elektronsku bravu - koja uključuju elegantne dizajne koji odgovaraju bilo kojem hotelskom dekoru - pokrivaju svaki ugao pristupa za hotele svih vrsta i veličina.

Maloprodaja

SALTO Systems isporučuje vrhunsku elektronsku kontrolu pristupa bez žice i bez ključa i uspostavio je vrlo snažno prisustvo u maloprodajnoj industriji. Razvojem inovativnih i pouzdanih proizvoda za elektronsko zaključavanje koji pomažu maloprodajnim objektima da pojednostave proces upravljanja pristupom, SALTO je pomogao maloprodajnim preduzećima da povećaju produktivnost, sigurnost i efikasnost poslovanja.