Tehnološki partneri


Rešenja za kontrolu pristupa uključuju se i kombinuju sa drugim sistemima upravljanja prostorijama i zgradama.

Naša rešenja za kontrolu pristupa u osnovi se fokusiraju na jednostavnost i efikasnost, uklanjajući složeno i skupo ožičenje i uvodeći bežičnu tehnologiju i mobilni pristup sa stvarnim dugoročnim prednostima za hotelijere. Jedan aspekt koji razlikuje SALTO-vu pristupnu platformu za hotele je sposobnost da se kombinuje i integriše sa drugim sobama, zgradama i sistemima upravljanja, povećavajući efikasnost na menadžerskom nivou i optimizujući sigurnost Vaših prostorija.

Bilo da tražite aplikacije za goste, RMS, sisteme za upravljanje sobama, rešenja za prijavu ili kompletna rešenja za sisteme za upravljanje zgradama - pronaći ćete ih povezivanjem sa partnerskom mrežom SALTO tehnologije za hotelijerstvo.APLIKACIJE ZA GOSTE

Vredno partnerstvo sa renomiranim dobavljačima usluga mobilne aplikacije za hotelijerstvo. SALTO i naši partneri vođeni su mogućnošću da hotelijeri svojim gostima pruže vrhunsko iskustvo, bilo da im nude mobilne funkcije ili vrhunske standarde upravljanja.

CHECK-IN REŠENJA

Prijavljivanje i odjava iz hotela više nikada neće biti isti, jer značajne inovacije i napredak znače da gosti sada mogu da biraju kako i kada će se prijaviti, zahvaljujući podršci i stručnosti ključnih partnera odeljka SALTO Hospitality.

RMS

U hotelijerstvu, sistem upravljanja imovinom, poznat i kao RMS, je sveobuhvatna softverska aplikacija koja se koristi za ostvarivanje nekih osnovnih ciljeva kao što su koordinacija operativnih funkcija recepcije, prodaje i planiranja itd. SALTO hotelijerska rešenja kompatibilna su sa većinom dobavljača softvera RMS iz ove industrije kako bi sve hotelske funkcije učinili lakšim i efikasnijim.

RMS - UPRAVLJANJE SOBAMA

Sistemi za upravljanje sobama ili RMS su automatizovane softverske i hardverske aplikacije čija je uloga da kontrolišu različite aspekte upotrebe soba za goste, na primer povećanje energetske efikasnosti ili prilagođavanje osvetljenja kako bi gostima bilo udobnije. SALTO je stvorio ključna partnerstva u ovoj oblasti sa vodećim inovatorima u industriji i uključuje najnoviju tehnologiju upravljanja prostorijama sa najsveobuhvatnijim sistemom kontrole pristupa bez žice.

SISTEMI UPRAVLJANJA ZGRADOM

Da bi se sprovela kompletna kontrola prostorija, prvo se mora uspostaviti fleksibilan i zaista integrisan okvir. BMS kombinuje sve sisteme hotelskih objekata u automatizovanu mrežu koja kombinuje aspekte kao što su zaštita sistema za rad i prisustvo i CCTV video nadzor. SALTO ima pouzdane partnere u svim ključnim BMS oblastima, što znači da je krajnji rezultat imovina koja je sigurnija, udobnija i lakša za upravljanje, što rezultira dodatnom vrednošću sa stanovišta gosta i operativnim prednostima za menadžere.