O nama

Inspiracija, posvećenost i strast doveli su do toga da je Salto za nešto više od 15 godina postao jedan od najboljih svetskih proizvođača elektronskih sistema kontrole pristupa u hotelskom sektoru. Naša posvećenost poboljšanju pristupačnosti, udobnosti i sigurnosti gostiju i osoblja putem inovativne tehnologije u hotelima svetske klase dovela je do izuzetnog zadovoljstva kupaca i korisnika.

Vueko d.o.o. je distributer i zastupnik Salto-a za Srbiju. Kompanija je osnovana 2009. godine sa ciljem da na tržište Srbije uvede KNX - EIB školovanje i obogati ponudu KNX - EIB opreme za automatizaciju objekata. Vršimo veleprodaju elektro opreme u KNX - EIB standardu kao i prodaju odgovarajućeg softvera renomiranih proizvođača isključivo pravnim licima.

Mi smo zastupnik i distributer više renomiranih proizvođača KNX opreme za Srbiju i zemlje regiona. Raznovrsnom ponudom utičemo na približavanje KNX - EIB opreme potrošačima u okruženju.

U našoj ponudi možete pronaći opremu svih vrhunskih proizvođača KNX - EIB opreme, kao i kompletan program za automatizaciju i izgradnju inteligentnih zgrada po veoma pristupačnim cenama.

Vršimo školovanje i obuku polaznika naših KNX - EIB kurseva. Obuka se odvija u najsavremenijem kabinetu sa KNX - EIB opremom i vrhunskim sertifikovanim KNX - EIB trenerima. Po uspešno završenom kursu stičete sertifikat KNX - EIB partnera.

Vueko je pouzdan partner za Vas i Vaš uspeh!

Vueko d.o.o.

Adresa

Đorđa Magaraševića 9/3,
21000 Novi Sad,
Srbija

Telefon

(+381) 60 6336007


Email

office@vueko.net


Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00h - 17:00h